Mauro Icardi, Galatasaray'da yönetimi rahatsız etti!
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken gözler bir yandan Mauro Icardi'ye çevrildi. 30 Haziran'da sözleşmesi resmi olarak sona erecek oyuncu herhangi bir karar almazken oluşan belirsizlikten dolayı Galatasaray yönetiminin rahatsız olduğu ortaya çıktı.
Galatasaray'da yönetimin, Mauro Icardi'den bir an önce kararını vermesini istediği öğrenildi.
Sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki golcüye bonuslarla birlikte yıllık 5 milyon Euro'dan 1+1 yıllık kontrat teklif edilirken, sürecin ağır ilerlemesi yönetim cephesinde rahatsızlık yarattı.
Başkan Dursun Özbek'in, oyuncunun menajeri Pino ile geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede Galatasaray'ın şartlarını iletirken kararın gecikmesi kafa karıştırdı.
ŞARTLAR BEĞENİLMEDİ
Nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Icardi, Japonya'daki tatilini yarıda keserek İstanbul'a döndü. Ancak tecrübeli futbolcunun; önerilen ücret, sözleşme süresi ve en önemlisi takımdaki rolü konusunda tam anlamıyla ikna olmadığı ifade edildi.
Icardi'nin, kendisine daha cazip bir seçenek sunulana kadar beklemeyi tercih ettiği öğrenilirken, Galatasaray yönetiminin ise sürecin aleyhlerine işlemesinden endişe duyduğu aktarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!



























