Mauro Icardi, Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuştu
Karagümrük maçında kaçırdığı penaltıyla belki de galibiyete engel olan Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü, Florya'da güvence verdi, "Bu durumu fazlasıyla telafi edeceğim. Beşiktaş maçında üzerime düşeni yapacağım" dedi.
Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki en büyük kozu Mauro Icardi olacak.
Alanya maçında sol arka adalesinden sakatlanmasına rağmen Karagümrük karşılaşmasında takımını yalnız bırakmayan yıldız golcü, kaçırdığı Panenka penaltısıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Icardi, Beşiktaş maçında, yaptığı hatayı telafi edeceğini söyledi.
Florya'da teknik kadro ile yaptığı sohbette kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen 29 yaşındaki forvetin, "Benden beklentinin farkındayım. Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım. Belki de benim yüzümden kazanamadık. Bu durumu fazlasıyla telafi edeceğim. Benden beklentilerin farkındayım ve Beşiktaş maçında üzerime düşeni yapacağım" dediği öğrenildi.
BÜYÜK MAÇLARI SEVİYOR
Cim-Bom'un star ismi, bu sezon büyük maçlardaki performansıyla dikkat çekti. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor filelerini havalandıran Icardi, ligin ilk yarısındaki Beşiktaş karşılaşmasında 2 güzel gole imza atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme



























