Mathieu Debuchy'nin sakatlık laneti!
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Fransız sağ bek, yaklaşık 1 sene sonra forma giydiği maçta yine sakatlandı.
-- Arsenal'in Fransız sağ beki Mathieu Debuchy, 8 Kasım 2015'den beri ilk kez çıktığı resmi maçta sadece 15 dakika forma giyebildi. Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan 31 yaşındaki futbolcu, Arsenal - Bournemouth maçının 15. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Debuchy'nin 385 gün sonra sahalara dönüp ilk maçında sakatlanması, Arsenal taraftarlarını da üzdü. Sosyal medyada Arsenal taraftarları, Fransız futbolcu için ''Debuchy'nin sakatlık laneti var'', ''lanetli Debuchy'', ''14 dakika sakatlanmadan iyi oynadı'' gibi yorumlarda bulundular.
SADECE 22 MAÇTA FORMA GİYDİ
Maçtan sonra tecrübeli sağ bekin sakatlığı hakkında konuşan Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, ''Onu kadroya aldığımda, başarılı olacağını düşündüm. Çok üzüldü. Çok iyi bir insan. Maça da iyi başlamıştı, umarım en kısa sürede aramıza döner'' dedi.
Debuchy'nin çekilecek MR sonucu, sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olacak. Newcastle United'tan 2014 yılında transfer edilen Fransız futbolcu, Arsenal formasıyla iki senede sadece 22 maça çıkabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























