Martin Linnes: "Şampiyon olarak İstanbul'a döneceğiz"
Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, İzmir'den şampiyon oalrak döneceklerini kaydetti.
Süper Lig'de önceki akşam TT Stadı'nda Malatya'yı 2-0'la geçen Galatasaray, şampiyon olmak için geri sayıma geçti.
Son maçını bu hafta Göztepe deplasmanında oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, buradan en az 1 puan alırsa ipi göğüsleyen taraf olacak. Yeni Malatya maçında önünde sergilediği üstün performansla beğeni toplayan Martin Linnes ise mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Norveçli sağ bek, "Maça çok iyi başladık ve öne geçtik. Çok önemliydi. Çünkü Malatya'nın geride durup savunmaya ağırlık vereceğini biliyorduk. Erken gelen gol stratejilerini bozdu. Kendimize güvenimiz arttı. Kazandığımız için de çok mutluyuz" dedi.
'YAPMAMIZ GEREKENİ BİLİYORUZ'
Göztepe deplasmanında da ciddiyetlerini korumaları gerektiğinin altını çizen Norveçli sağ bek, "Zor bir maç bizi bekliyor. Ancak biz ne yapmamız gerektiğiniz biliyoruz. Artık sadece 1 puana ihtiyacımız var. Tabi ki son maçımızı da kazanmak için oynayacağız. Göztepe maçına kadar çok sıkı çalışmalıyız. En iyi şekilde hazırlanıp şampiyon olarak İstanbul'a döneceğiz" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız




























