Martin Linnes nasıl takımda kaldı?
Transfer dönemi sona ererken, son günde yaşanan ilginç ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Galatasaray-Başakşehir - Fenerbahçe üçgeninde oldu
Transfer dönemi sona ererken, son günde yaşanan ilginç ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Galatasaray-Başakşehir - Fenerbahçe üçgeninde yaşandı.
15 yabancısı bulunması nedeniyle, kontenjan kurbanı olarak Martin Linnes'i seçen Cim-Bom, Norveçli oyuncuyu Kasımpaşa'ya vermek istedi. Donk ve Diagne'nin transferlerinden dolayı iyi ilişkiler içerisinde olan iki kulüp arasındaki yakınlaşmaya rağmen, Linnes bunu kabul etmedi.
Hedefi olan bir kulübe gitmeyi tercih eden Galatasaraylı futbolcu, Başakşehir'e gitmek istediğini sarı-kırmızılı yönetime iletti. Bu talep, Galatasaray tarafından önce kabul edildi. Ancak sarı-kırmızılılar bu sırada ilginç bir gelişmeyi öğrendi. Turuncu-lacivertliler, Linnes'i transfer edecek, bunun sonrasında da kendi sol beki Clichy'yi Fenerbahçe'ye gönderecekti.
İşte bu durum, Galatasaray'ın kararından vazgeçmesine neden oldu. Üstelik Mevlüt Erdinç olayında da Başakşehir yine tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmış, üstelik bedelsiz olarak transfer etmişti.
LINNES'E İZİN ÇIKMADI
Tüm bu gelişmeler karşısında Cim-Bom, gerekirse Linnes'i kenarda oturtup, parasını ödemeyi bile tercih etti, Başakşehir'e gitmesine izin vermedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı

Bruno Fernandes kararını verdi

Barcelona, Karim Adeyemi'yi kadrosuna kattı

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı



























