Martin Linnes elde kaldı!
Asamoah transferine kesin gözüyle bakıldığı için Carole’ü de Sevilla’ya kiralayan sarı-kırmızılı takımda tek sol bek, aslında sol bek olmayan ve sağ ayağını kullanan Martin Linnes takımda kaldı.
Türkiye
Cim Bom’da Martin Linnes artık el üstünde tutulacak! Sağ bek olarak transfer edilmesine rağmen Carole’ün kötü performansı nedeniyle sol beke geçen Norveçli futbolcu artık vazgeçilmez durumda.
Asamoah transferine kesin gözüyle bakılması sebebiyle Carole’ü Sevilla’ya kiralayan Cim Bom’da eldeki tek sol bek Linnes kaldı. 25 yaşındaki futbolcu ise ligde şu ana kadar ortaya koyduğu futbolla tam not aldı.
Hücuma destek veren, asistler yapan, savunmaya da elinden geldiği kadar yardım eden Linnes’in bundan sonra nasıl performans sergileyeceği merak konusu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!


























