Mark Uth'dan Devler Ligi ve Galatasaray sözleri
Schalke forması giyen Mark Uth, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki durumlarını değerlendirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden Schalke'nin golcü oyuncusu Mark Uth, milli arada kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
24 Ekim'de Galatasaray ile grubun 3. maçını oynayacak Schalke forması giyen Uth, iki maç sonunda 4 puanın kendileri için iyi olduğunu dile getirdi.
Uzun vadeli plan yapmadığını ve önlerindeki Galatasaray maçını düşündüğünü söyleyen golcü oyuncu ''Çok uzun vadeli tahmin yapmak istemiyorum ama 2 maç sonunda 4 puanın iyi olduğunu düşünüyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var ve biz de maç maç ilerlemeliyiz. Yine sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız'' ifadelerini kullandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. haftasında Galatasaray İstanbul'da Schalke'yi konuk edecek. Grubun diğer maçında ise Lokomotv Moskova ile Porto Rusya'da karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı























