Mario Lemina: "Puan farkı 7!"
Galatasaray'ın orta sahadaki yıldızı Mario Lemina, Fenerbahçe derbisinin ardından konuştu.
Fotoğraf : AA
Mücadeleyi değerlendiren Lemina, "Derbiler zor oluyor, topu iyi kullanmamız gerekiyordu. Oyun kurulumunda acele etmememiz gerekiyordu. Bundan sonra 7 puan öndeyiz. Önümüze bakacağız." ifadelerini kullandı.
Lemina, "Taraftar da gelmemi çok istemişti. Onlar için oynayabildiğim için çok mutluyum. Ben hileci değilim, elimden geleni her zaman yaparım. Hem onların hem de takımın benimle gurur duymasını istiyorum." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.
Öte yandan maçın ardından basına konuşan Lemina, "Sakatlığım yok sadece yorgunluk var, yoğun bir maç geçirdik. Sahada her şeyimi vermeye çalışıyorum, Felipe Melo'ya bu açıdan benzetebilirsiniz. Tabii ki çalışarak çok daha fazlasını vereceğim." dedi.
"Şampiyonluk yarışı hakkında ne söylersin?" sorusuna yanıt veren Lemina, "Yarış yok biz kazanacağız!" sözlerini sarf etti.
"TARİH YAZMAK İSTEDİK"
Gabonlu yıldız, "Takım olarak çok iyiydik. Çok istedim ve en iyisini yapmaya çalıştım. Daha iyi kontrol edebilirdik maçı. Tarih yazmak istedik ve elimizden geleni yaptık." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
MARIO LEMINA, GALATASARAY
— Sporx (@sporx) February 24, 2025
Pas
📊35/42
Pas İsabeti
📊Yüzde 83
Uzun Pas
📊4/4
İkili Mücadele
📊6/12
Uzaklaştırma
📊3
Pas Arası
📊2
Top Kapma
📊1 pic.twitter.com/OptTD18imW
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Vinicius Junior ile kazandı

Lyon, Ligue 1'de seriye bağladı

İtalya'da şampiyon Inter!

Tottenham, ateş hattından çıktı!

Wolfsburg, 3 puanı elinde tutamadı

Michael Carrick'ten geleceği için mesaj

Juventus'a sahasında Hellas Verona sürprizi!

Hull City'nin şoklar, sürprizler ve zaferlerle dolu sezonunun bilinmeyen yüzü!

Mainz, St. Pauli'yi ateşe attı!

Leon Goretzka: "PSG maçı için çok heyecanlıyız"



























