Mario Lemina'dan geleceği için yanıt!
Galatasaray forması giyen Mario Lemina, geleceğine dair gelen soruya cevap verdi.
Trendyol Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen Galatasaray'da Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina, şampiyonluğa ulaştıkları için gururlu olduklarını söyledi.
Mario Lemina, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Tamamlanan 2025-2026 sezonunu değerlendiren Lemina, "Çok gururlu hissediyorum. Her şey bizim için çok zordu ama yine şampiyonluğa ulaştık. Bu sezondan dolayı gururluyuz. Taraftarlar ve teknik ekip de mutlu. Biz de mutluyuz. Şimdi de biraz rahatladık." diye konuştu.
Gelecek sezonla ilgili görüşlerini aktaran Lemina, "Herkes bizden gelecek sezonda daha iyi olmamızı bekleyecek. Biz de bunu deneyeceğiz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi oynamaya çalışacağız. Kupalar kazanmaya çalışacağız. Kazanabileceğimiz her şeyi kazanmaya çalışacağız. Galatasaray'ın böyle olması lazım." ifadelerini kullandı.
Lemina, "Gelecek sezonda takımda kalacak mısın?" sorusuna ise şu cevabı verdi:
"Bu konuyla ilgili konuşamam. Bu başkanı ilgilendiren bir konu. Bunu başkanla konuşacağım. Şu anda rahatladım. Şimdi benim için tatilin tadını çıkarma zamanı."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı






















