Mario Lemina, bu sezonki ilk golünü kaydetti!
Mario Lemina, Göztepe karşısında 75. dakikasında kafa vuruşuyla golünü kaydederek fileleri havalandırdı. Bu gol, Lemina'nın bu sezon tüm kulvarlarda ikinci, Süper Lig'de ise ilk golü oldu.
Galatasaray, Süper Lig'in 27'nci hafta erteleme maçında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.
Bu galibiyetle 67 puana yükselen sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Trabzonspor ile arasındaki farkı 4'e çıkardı.
MARIO LEMINA BU SEZON LİGDE İLK KEZ ATTI
Galatasaray'ın 32 yaşındaki Gabonlu orta sahası Mario Lemina, Süper Lig'de bu sezon ilk gol sevincini yaşadı.
Göztepe deplasmanına ilk 11'de başlayan Lemina, mücadelenin 75'inci dakikasında attığı kafa golüyle fileleri havalandırdı. Lemina, bu sezon tüm kulvarlarda ikinci golünü kaydederken, Süper Lig'de ise ilk kez ağları sarstı.
Gabonlu orta saha sezonun ilk golünü, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda sahasında oynadığı Liverpool karşılaşmasında kaydetmişti. Mario Lemina, Süper Lig'deki son golünü ise geçtiğimiz sezon 2 Mart 2025'te, 26'ncı hafta karşılaşmasındaki Kasımpaşa deplasmanında atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"


























