Mario Gomez atıldı, Ozan Kabak 90+4'te üzüldü
Almanya Bundesliga'nın 20. haftasında Stuttgart ile Freiburg 2-2 berabere kaldı.

Stuttgart - Freiburg maçı, 90+4. dakikada gelen golün ardından 2-2 sona erdi. Almanya Bundesliga'nın 20. haftasındaki mücadele Mercedes-Benz Arena'da oynandı.
Stuttgart'ın gollerini 75. dakikada Insua ile 83. dakikada Didavi'den geldi. Freiburg'un sayılarını ise 4. dakikada Haberer ve 90+4. dakikada Niederlechner kaydetti. Stuttgart'ta, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez, 89. dakikada gördüğü 2. sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Galatasaray'dan devre arasında Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, karşılaşmaya 11'de başladı ve 90 dakika oynadı. Genç oyuncu 62. dakikada sarı kart gördü.
Bu sonucun ardından Stuttgart 15 puanla 16. basamakta kalırken, Freiburg ise 22 puana yükseldi. Bundesliga'nın 21. haftasında Freiburg evinde Wolfsburg'u konuk edecek, Stuttgart ise deplasmanda Düsseldorf'a konuk olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!

Girona, 11 maç sonra kazandı!

Milan'dan iki dakikada geri dönüş!

Al Hilal, Bruno Fernandes'i istiyor!

Arsenal'de Jorginho, Brezilya yolcusu!

Zaniolo için İtalya'da yorum: "Fiorentina kariyerinin sonu!"
