Marina Maljkovic: "Hiç kimse savaşmadığımız söyleyemez"
Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic, Yakın Doğu mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ne 81-87 mağlup olan Galatasaray'ın başantrenörü Marina Maljkovic, en iyi performanslarını sahaya yansıttıklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Maljkovic, kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:
"Maçı izleyen hiç kimse savaşmadığımızı söyleyemez. En iyi performansımızı sahaya yansıttık ama rakibimiz Yakın Doğu Üniversitesi çok kuvvetli bir takım. Çok iyi oyunculara ve geniş rotasyona sahipler. Bu taraftarın önünde oynamak muhteşem. Böyle bir atmosferi Avrupa'nın hiçbir takımında göremezsiniz. Onların önünde zaferi elde edemediğimiz için çok üzgünüm. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum."
Sarı-kırmızılı oyuncu Moriah Jefferson, taraftarın önünde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Bireysel oyunumdan çok takım oyunu benim için önemli. Eksiklerimizin üzerinde durarak daha iyi çalışacağız." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























