Mariano'nun menajeri, Galatasaray'dan ayrılığı açıkladı
Galatasaray'da sözleşmesinin sonuna gelen Mariano'nun menajeri ayrılığı açıkladı.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano'nun menajeri Marcelo Robalinho, Brezilyalı oyuncunun maaşını alamadığını ve ayrılacağını söyledi.
Türkiye'den de iki teklif olduğunu kaydeden menajer, "Mariano'ya Türkiye'den iki teklif var. Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamayacağız çünkü 4 aydır maaş ödenmiyor" dedi.
"SAMPAOLI İLE UCUZA ÇALIŞIR"
Mariano'nun Brezilya'ya da geri dönebileceğini kaydeden Robalinho, "Brezilya her zaman ihtimaller arasında. Mariano, Sampaoli ile birlikte çalışmak istiyor. Onun için fark yaratan bir hoca o. 'Daha az kazanabilirim ama Sampaoli ile çalışmak isterim' diyor. Bir oyuncunun vereceği kararda çok farklı faktörler etkili olur" ifadelerini kullandı.
2017'den beri Galatasaray forması giyen Mariano, bu sezon 36 resmi maçta forma giyerken 5 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Luka Modric'i kadrosuna kattı

Arsenal'in yeni gündemi: Eberechi Eze

Johan Bakayoko, RB Leipzig ile anlaştı!

Barcelona, Bryan Zaragoza'yı takipte

Jhon Arias, Wolves yolunda!

Barcelona, Roony Bardghji transferini açıkladı

Lamine Yamal'ın doğum günü partisi başına dert açtı

Arsenal, Cristhian Mosquera transferinde sona yaklaştı

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!
