Mariano'dan Porto uyarısı!
Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları son maç olan Porto hakkında konuştu.
Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalırken maçın ardından hiçbir oyuncu yayıncı kuruluşa konuşmadı. Ancak Brezilyalı futbolcu Mariano, Portekiz O Jogo gazetesine röportaj verdi.
Mariano, Galatasaray ile Porto arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı hakkında konuşurken Porto'nun gruptaki en iyi takım olduğunu belirtti.
''KAZANIP, AVRUPA LİGİ'NE GİTMEK İSTİYORUZ''
Brezilyalı futbolcu, zorlu maç hakkında ''Porto, grupta kalitesi en yüksek takım. Çok iyi maçlar çıkardılar, her sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyorlar. Bizim için çok zorlu bir maç olacak. Evimizde oynayacağız ve kazanmak istiyoruz. 3 puan alıp, yolumuza Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz.'' diye konuştu.
Galatasaray ile Porto, 11 Aralık Salı günü karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım, 3 puan alması halinde Schalke - Lokomotiv Moskova maçının sonucuna bakmaksızın Avrupa Ligi'ne gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Deportivo ile Levante yenişemedi!

Frosinone'den Sassuolo'ya 4 gol! Raimondo hat-trick yaptı

Frankfurt, Köln'ü tek golle geçti!

Barcelona'da De Jong ve Raphinha sevinci!

Arsenal'de Saliba krizi: Arteta'dan yeni fotoğraf kararı!

Tebas'tan Real Madrid'e Goebbels ve Nazi benzetmesi

Real Madrid'den Jude Bellingham kararı!

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak

Mourinho'nun çaresi yok: Arda Güler'i oynatmak zorunda!























