Mariano için Flamengo ihtimali doğdu!
Galatasaray'ın transfer görüşmesi yapması için izin verdiği Mariano'nun Flamengo ile temasta olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da gözden çıkarılan ve kendine Brezilya'da yeni kulüp arayan Mariano'ya Flamengo'nun talip olduğu ortaya çıktı.
Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde ülkesi Brezilya'ya giderek kendine yeni bir kulüp arayan Mariano'ya olumlu yanıt Flamengo'dan geldi. Brezilya basınında yer alan habere göre menajerlerin Flamengo'ya Galatasaray'dan Mariano'yu, Beşiktaş'tan da Douglas'ı önerdiği ancak Brezilya ekibinin tercihini Mariano'dan yana kullandığı ortaya çıktı.
Habere göre, Mariano'nun Flamengo'ya transferinde ise şimdilik tek engel teknik direktör. Oyuncunun transferi için transfer bütçesini oluşturan Flamengo'nun tecrübeli oyuncuyu Jorge Jesus'un onayına sunduğu ortaya çıktı. Tecrübeli teknik direktör ile önümüzdeki günlerde Mariano için bir görüşme gerçekleştirecek olan Flamengo'nun onayı alması halinde Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano, Galatasaray'dan özel izin alarak ülkesi Brezilya'da kendine yeni bir kulüp aramaya gitmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!
