Mariano, 3'te 1'e anlaştı
Brezilya basını Galatasaray'dan yıllık 2.3 milyon euro kazanan Mariano'nun Atletico Mineiro ile yıllık 900 bin dolar karşılığı anlaştığını duyurdu
Sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Mariano'nun, ülkesine geri dönmek için Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardığı bildirildi.
Brezilya basını, oyuncu ile yapılan görüşmelerde senelik 900 bin dolar karşılığında el sıkışıldığını belirtti. Tarafl ar arasında sıkı pazarlıklar geçtiği ancak sonuçta herkesin memnun kaldığı kaydedildi. 33 yaşındaki sağ bek, Galatasaray'dan senelik 2.3 milyon euro alıyordu. Brezilya'nın Atletico Mineiro Kulübü'yle yapılan sözleşmenin ise 2 artı 1 yıllık olduğu öğrenildi.
KEYİFLİ VE GÜVENLİ
Öte yandan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Falcao'nun eşi Lorelei Taron'un sosyal medya paylaşımlarını sayfalarına taşıyan Kolombiya basını, "Kartpostal" benzetmesini yaptı. Kolombiyalı oyuncunun İstanbul'da güvende olduğu ve karantinada keyifl i zamanlar geçirdiği belirtilen haberde, Paskalya yemeğine de yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 100 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

























