Marcelo Saracchi; tam isabet!
Uruguaylı sol bek ‘nokta atışı transfer’ olduğunu yine gösterdi Denizlispor mücadelesinden sonra Konya’da da gol pasını verdi.
Fotomaç
Fotoğraf : AA
Sarı-kırmızılılar, devre arasında sol kanadını Marcelo Saracchi'yi alarak kuvvetlendirmişti. Uruguaylı sol bek Galatasaray'a çok çabuk alıştı.
Denizlispor maçında Emre Akbaba'ya asist yapan 21 yaşındaki futbolcu Konyaspor deplasmanında da etkili bir performans sergiledi. Sol kanatta sürekli bindirmeler gerçekleştiren Saracchi 39. dakikada bunlardan bir tanesini daha yaptı. Soldan hızla inen genç futbolcu, geçen hafta olduğu gibi yine Emre Akbaba'yı buldu.
Tecrübeli oyuncu da dönerek güzel bir vuruşla ağları sarsmayı başardı. Saracchi, 2014-15 sezonundan bu yana çıktığı ilk iki Süper Lig maçında 2 asist yapan ilk futbolcu oldu. Bu arada Saracchi, 72. dakikada sakatlanarak yerini Şener Özbayraklı'ya bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!

Kevin de Bruyne'den fiziksel durumu ile ilgili eleştirilere sert yanıt

Chelsea'den Leeds'e gol yağmuru!

Liverpool, Anfield'da geri döndü


























