Marcao'ya İtalya'dan talip!
Süper Lig'de sezonu zirvenin oldukça gerisinde kapatan Galatasaray'da, dikkat çeken performanslardan biri de Marcao'ya aitti. İtalyan basını, Brezilyalı stoperle ilgili flaş bir transfer gelişmesi duyurdu.
Galatasaray, bir yandan yeni sezonda kadroya katacağı isimler üzerinde çalışırken, bir yandan da satışı yapılacak oyunculardan iyi bir gelir elde etmek istiyor. Bu doğrultuda çarpıcı bir transfer iddiası geldi.
İtalyan basınında yer alan habere göre, sarı kırmızılıların yıldız savunmacısı Marcao'ya talip çıktı. İsmi Avrupa takımlarıyla anılan Brezilyalı stoper için transfer harekatı başladı.
Tuttomercato'da çıkan haberde, Torino'nun satmayı planladığı Bremer'in yerini Galatasaraylı Marcao ile doldurmak istediği kaydedildi. İtalyan ekibinin, Brezilyalı stoper için duruma göre 15 milyon euro'ya kadar çıkabileceği ifade edildi.
Marcao, bu sezon sarı kırmızı formayla 38 maça çıktı. Marcao bu karşılaşmalarda 1 gol attı. 1.85 boyundaki stoperin güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Marcao'nun Cimbom'la sözleşmesi 2024'te sona erecek. Başarılı oyuncu, Galatasaray kariyerinde 3 kupa kazandı. Marcao, geçtiğimiz dönemlerde Atletico PR, Rio Ave ve Chaves'te de boy gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"

Kenan Yıldız, Juventus'ta Kasım ayının MVP'si seçildi

Sergej Jakirovic'ten Ryan Giles'e övgü!

Szczesny'den Ter Stegen'e jest!

























