Marcao'ya 'gayrıresmi' teklif!
Galatasaray'ın yıldızı Marcao'ya BAE takımı Al Ain'in yıllık 2 milyon euro'luk bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Bu yüzden Marcao'nun Galatasaray'la sözleşmesini yenilemek istemediği öğrenildi.
Galatasaray'da Marcao'nun sözleşmesini yenileme süreci krize neden oldu. Gelecek sezon 900 bin euro'ya oynayacak olan Brezilyalı oyuncuya yönetim, en fazla 1.25 milyon önermiş, menajeri ise 1.75 milyon euro'da diretmişti.
İki taraf anlaşamayınca Marcao'nun morali bozulmuş ve son haftalarda yaptığı hatalarla gündeme gelmişti. Hali hazırda eşiyle Dubai'de tatilde bulunan sambacının Al Ain takımıyla görüştüğü iddia edilmişti.
İddialara göre; BAE takımı Marcao'ya yılda 2 milyon euro'luk bir teklif sundu. Bu yüzden Marcao'nun sözleşmesini yenilemek istemediği öğrenildi.
ADRESİ DEĞİŞEBİLİR
Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve İtalya'yı gözüne kestiren Marcao, sezon başında Roma'nın kapısından dönmüştü. Brezilyalı yıldızın, cazip teklif nedeniyle rotasını Al Ain'e de kırabileceği belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leipzig, Hamburg'ı farklı geçti!

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!



























