Marcao: "Şampiyon olmak istiyoruz"
Galatasaray'ın savunma oyuncusu Marcao, Gaziantep FK maçı sonrasında konuştu.

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Marcao, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
"REAL'İ UNUTTURMAK İSTEDİK"
Real Madrid maçını unutturmak istediklerini ve başardıklarını söyleyen Marcao, "Bugün 3 puan almayı çok istiyorduk. Bundan önceki maçı unutturmak, reaksiyon vermek istiyorduk. Son dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Bu zorlu maçta iyi bir 3 puan aldık." dedi.
"AHMET VE LUYINDAMA, İŞİMİ KOLAYLATTI"
Defansta fazla kişiyle oynayınca işinin kolaylaştığunı söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Ahmet ve Luyindama iyi oyuncular. Onlarla oynamak işim kolaylaşıyor. Biriniz çıktığınızda, hata yaptığınızda ikisi kademe giriyor." ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Bu sezon hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki savunmacı, "Her maç daha iyiye gitmek istiyorum. Her haftayı iyi değerlendirmek, üstüne koyarak bireysel performansımı maksimuma taşımak istiyorum. Takım olarak yine şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!

Dortmund terlemeden kazandı

Leipzig, tek golle 3 puanı aldı!

Hoffenheim, Berlin'de 3 puanı aldı!
