Marcao için yeni transfer teklifi
Tecrübeli stoperi Manolas'ı Napoli'ye satmaya hazırlanan Roma, Atalanta'lı Mancini'yi transfer gündemine aldı. Savunmaya alternatif arayan Atalanta, Marcao için yaptığı ilk teklifin ardından rakamı yükseltti.

Galatasaray'a Marcao piyangosu... Sarı- Kırmızılılar'ın scout keşfiyle devre arasında Chaves kulübünden 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Brezilyalı savunmacı, piyasa değerini şimdiden 3'e katlamış durumda. Sambacı'yı kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulübü Atalanta, Galatasaray tarafından geri çevrilen 10 milyon Euro'luk teklifi, bu kez 12 milyon Euro'ya yükseltti.
Sarı-Kırmızılı yönetim teklifi değerlendiriyor, ancak 23 yaşındaki Marcao'nun Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi halinde tıpkı Ozan Kabak gibi değerini daha da arttıracağı görüşü hakim. Tandemi bozmak istenilmiyor ve işte bu nedenle İtalyanlar'ın yaptığı son teklif de büyük ihtimalle geri çevrilecek.
Her şeye rağmen Atalanta'nın, Marcao'ya karşı olan ilgisinin devam edeceği tahmin ediliyor. Luyindama'nın bonservisini alan Galatasaray'da, teknik patron Fatih Terim'in savunma tandemini bozmak istemediği, bu nedenle Marcao'nun satışına çok sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ilk peşinde

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!
