MANU onun için geliyor!..
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'ın yeni menajeri Louis Van Gaal, Sneijder'i kadrosunda görmek istiyor.
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'ın yeni menajeri Louis Van Gaal, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızını kadrosunda görmek istiyor.
Ada basınında çıkan haberlere göre, Kırmızı Şeytanlar'da göreve gelen Van Gaal'in, Dünya Kupası için Hollanda Milli Takım kadrosuna çağırdığı Sneijder için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Daha önce Ünal Aysal'ın yıldız oyuncunun transfer söylentileriyle ilgili bir soruya, "15 milyon gibi bir ücret gelirse Sneijder'in gitmesine izin veririm" sözlerinin üzerine bu rakama yakın bir miktarı gözden çıkarmaya hazırlanan MANU yönetimi, bu sezon iyi bir grafik çizen ve Avrupa'ya göz kırpan Sneijder için Galatasaray'la ilerleyen haftalarda masaya oturacak.
MANU VE CHELSEA SIRADA
Devre arasında adı Chelsea'yle de anılan Sneijder'in kariyerinde ilk kez Premier Lig'de forma giyecek olması yıldız oyuncuyu heyecanlandırırken, Galatasaray'ın istediği rakamlara ulaşılması halinde görüşmelerin başlayacağı gelen haberler arasında.
Chelsea'nin olası teklifine kapıyı 15 milyon avrodan açan Ünal Aysal, MANU'ya da aynı tarifeyi uygulayacağı vurdulanan haberde Sneijder'in İtalya, Hollanda, İspanya gibi ülkelerden gelen tekliflere kapalı olduğu, yalnızca İngiltere'den gelen teklifleri düşünebileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

























