MANU çıldırdı, 20 milyon sterlin!
Premier Lig'in dev ekibi Manchester United, Berfica'nın yıldızına kancayı taktı. İşte detaylar...

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Manchester United, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden hız verdi.
Telegraph'ın haberine göre, Benfica'nın Chelsea ile oynadığı maçlarda Arjantinli oyuncunun ortaya koyduğu performans Manchester United'ın teknik direktörü Sir Alex Ferguson'ı etkilemeyi başardı.
Her ne kadar resmi bir maç açıklama yapılmış olmasa da, iki kulübün Gaitan için 20 milyon sterlin'e ek olarak Fabio'yu kiralık, Macheda'yı bonservisi ile Portekizli kulübe verdiği öne sürüldü.
24 yaşında Arjantinli oyuncunun kontratında serbest kalma 38 milyon sterlin olarak belirlenmişti. Başarılı kanat oyuncusu ile PSG'nin de ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Benfica'nın ise yüksek maaş sebebiyle bu transfere olumlu yanıt verdiği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!
