Manisa'da Süper Kupa heyecanı
Manisa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalinin heyecanı yaşanıyor.
Manisa'da, Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe ile geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü oynanacak Süper Kupa finalinin heyecanı yaşanıyor.
Tüm geliri Mayıs ayında Soma'da meydana gelen maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin ailelerine aktarılacak maç için Manisa 19 Mayıs Stadı'nda hummalı bir çalışma var. Tesis tepeden tırnağa elden geçerken, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu da dev randevunun olaysız geçmesi için alınacak önlemleri değerlendirdi.
Zorlu finalin Manisa'da oynanması Manisalı futbolseverleri genel anlamda mutlu ederken, karşılaşmanın 50 bin seyirci kapasiteli İzmir Atatürk Stadı'nda oynanması halinde daha fazla hasılat elde edileceğini savunanlar da var. Ancak Manisalılar, Soma yaranına oynanacak müsabakanın centilmence geçmesi ve hiçbir olay yaşanmadan tamamlanması konusunda hemfikirler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























