Mancini'nin F.Bahçe tahmini!
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 23. haftası geride kalan Süper Lig’de kırılma haftaları olarak oynanacak ilk iki haftayı gösterdi.
İtalyan hocanın, bugünkü Akhisar Belediye ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçlarının kazanılması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacakları iddiasında olduğu öğrenildi.
Futbolcularına bu yönde uyarılar yapan İtalyan teknik adamın, “Bu iki maçta çıkaracağımız 6 puan bizi tekrar havaya sokar. Ardından Chelsea maçını atlatacağız. Orada da şansımız var ve sonuna kadar iddiamızı sürdüreceğiz. Ancak lig için bu iki maç çok önemli. Sonrası zaten gelir” diye konuştuğu belirtildi.
Mancini’nin bu şekilde düşünmesinde etkili olan nedenlerden ilkinin Fenerbahçe’nin, Trabzon’da takılacağı yönündeki beklenti olduğu, daha sonra da yine ligde kalma mücadelesi veren son haftaların formda takımı Kayseri Erciyes karşısında puan kaybedebileceğini düşündüğü dile getirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

























