Mancini'den Leicester cevabı ve sürpriz Galatasaray itirafı
Roberto Mancini, Leicester City sorusunu cevapladı! Mancini, yeni takımının Galatasaray gibi olmasını istediğini söyledi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Roberto Mancini'den Leicester City açıklaması ve Galatasaray örneği! Galatasaray ve Inter'i çalıştırdıktan sonra bir kulüple anlaşmayan Roberto Mancini, adının Leicester City ile anılması hakkında açıklamalarda bulundu.
İtalyan teknik adam Mancini, yeni kariyer hedefinden bahsederken, ''Galatasaray gibi'' bir hedefinin olduğunu söyledi.
Mancini önce Ranieri ile yolların ayrılmasını değerlendirdi ve ''Açıkçası çok şaşırdım çünkü hayal edilemeyen, belki önümüzdeki bin yıl boyunca gerçekleşmeyecek bir şeyi başarmıştı. Bu tip iddialar aylardır çıkıyor ancak şu anda herhangi bir gelişme yok. Bir teklif gelirse değerlendiririm. Ama önce teklif gelir. Yeni deneyimleri seviyorum, Galatasaray da bunlardan bir tanesiydi...'' ifadelerini kullandı.
Ranieri'nin ayrılmasının ardından Leicester City'nin başına gelecek en büyük adaylardan biri olarak Roberto Mancini de gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
