Mancini'den Felipe Melo açıklaması
Inter'in hocası Mancini, Felipe Melo'nun transferi ile ilgili yorum yaptı.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Felipe Melo'nun transferi ile ilgili konuştu.
İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Mancini, "Melo iyi, tecrübeli bir oyuncu, ancak Galatasaray'ın oyuncusu. Bize yardımı dokunabilir. Ancak şu anda, ne olacağını bilmiyoruz. Gelecek günlerde başkan Thohir ile transfer çalışmaları ile ilgili görüşeceğim" ifadelerini kullandı.
"MASADA BİR TEKLİF VAR" DEMİŞTİ...
Galatasaray'ın hazırlık kampına dün (20 Temmuz) katılan Felipe Melo, bir süredir Inter ile görüşmelerini sürdürüyordu. İtalyan basını en son geçtiği haberlerde, sarı-kırmızılıların Brezilyalı oyuncu için 2 milyon euro talep ettiğini, ancak İtalyan ekibinin bonservis ödemeye yanaşmadığını yazmıştı.
Felipe Melo da kampa katılmadan önce yaptığı son açıklamada, "Avrupa'dan 3 teklif aldım ve sonra ikisi geri çekildi. Bir tanesi hala masada ve menajerim görüşmeleri sürdürüyor" açıklamasındaki takımın da Inter olduğu demişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fransa'da Berke Özer rüzgarı!

Monaco Lens'i devirdi: Liderliğe namağlup yükseldi

7-0 sonrası Union Berlin'den Yamal göndermesi!

Harry Kane, Bundesliga'da tarihe geçti!

Monza siftah yaptı: Sassuolo'yu 2-1 mağlup etti

Brentford'dan Chelsea'ye darbe

Bayern Münih'ten gol şov: Berlin'e 7 gol

Gennaro Gattuso'dan Mauro Icardi sözleri: "Hiç bulaşmak istemedim"

Harry Kane: "Hayatımın en iyi sezonuydu"

Haaland'dan dikkat çeken ofsayt istatistiği!

























