Mancini'den Cesare yorumu: "Üzgünüm..."
Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin ayrılığını, sarı-kırmızılıların bir önceki teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya'da değerlendirdi.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin ayrılığını, sarı-kırmızılıların bir önceki teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya'da değerlendirdi.
Inter'in başına geçen Mancini, Prandelli'ye daha fazla zaman verilmesi gerektiğini kaydederken, "Prandelli için üzgünüm. Ligde kötü bir performans göstermedi, görevden alındığında zirvenin 1 puan arkasında, 2. sıradaydı. Galatasaray harika bir kulüp, harika bir takım, muhteşem taraftarları var. Ancak futbol böyle, işler çok hızlı değişiyor. Futbolda insanların zamana ihtiyacı var, eğer biraz daha zaman verilebilseydi, işler farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.
G.Saray'da Roberto Mancini'nin yerine göreve gelen Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı kulübün başında sadece 5 ay kalabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























