Mancini: "Sporcu psikolojisi..."
Teknik direktörümüz Roberto Mancini, Selçuk İnan olayının ardından yöneticiler ile yaptığı toplantıda görüşlerini belirtti.
Milliyet
Bazı yöneticilerin, “Bu olayın profesyonellikle alakası yok. Hocasını dinleyip kendisini yere bırakması gerekirdi. Üstelik biz Galatasaray’ın kaptanından bahsediyoruz” sözlerine karşın Başkan Ünal Aysal, Roberto Mancini’yi dinleyerek konuyu kapattı.
Olayın fazla büyütülmemesi gerektiğine vurgu yapan İtalyan çalıştırıcının, “Sporcu psikolojisini çok iyi anlamak gerekir. Bunlar normal ve kabul edilebilir şeyler. Benim açımdan hiçbir sorun yok. Selçuk İnan bu takımda kalacak ve ondan yararlanmaya devam edeceğim. Bu olayı kapatmamız gerekir. Benim açımdan konu kapanmıştır” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Mancini’nin bu yaklaşımıyla Selçuk’a verilmesi planlanan olası cezayı önlediği öğrenildi. Bu arada teknik direktör Roberto Mancini bugün Selçuk İnan’la görüşerek son krizi masaya yatıracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Toulouse maçına damga vurdu!

Lille, deplasmanda tek golle kazandı

Hull City'de 6 imza birden!

Tottenham'da Richarlison kadro dışı!

Gabriel Martinelli'den 70 milyon euro'luk transfer

Luis Enrique'den Bradley Barcola için ayrılık itirafı!

Pierre Sage'den Ismaila Sarr için açıklama

Luis Enrique: "Ballon d'Or'u hak eden kişi PSG'den olmalı"

İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı

İngiltere Premier Lig'de transfer rekoru kırıldı



























