Mancini: "Sporcu psikolojisi..."
Teknik direktörümüz Roberto Mancini, Selçuk İnan olayının ardından yöneticiler ile yaptığı toplantıda görüşlerini belirtti.
Milliyet
Bazı yöneticilerin, “Bu olayın profesyonellikle alakası yok. Hocasını dinleyip kendisini yere bırakması gerekirdi. Üstelik biz Galatasaray’ın kaptanından bahsediyoruz” sözlerine karşın Başkan Ünal Aysal, Roberto Mancini’yi dinleyerek konuyu kapattı.
Olayın fazla büyütülmemesi gerektiğine vurgu yapan İtalyan çalıştırıcının, “Sporcu psikolojisini çok iyi anlamak gerekir. Bunlar normal ve kabul edilebilir şeyler. Benim açımdan hiçbir sorun yok. Selçuk İnan bu takımda kalacak ve ondan yararlanmaya devam edeceğim. Bu olayı kapatmamız gerekir. Benim açımdan konu kapanmıştır” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Mancini’nin bu yaklaşımıyla Selçuk’a verilmesi planlanan olası cezayı önlediği öğrenildi. Bu arada teknik direktör Roberto Mancini bugün Selçuk İnan’la görüşerek son krizi masaya yatıracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'den Monza deplasmanında dört gollü galibiyet

Genoa'dan Juventus'a büyük şok!

Golleri Venezia attı, üç puanı Inter aldı

Manchester United'a Sesko'dan kötü haber!

Can Uzun'a Hütter ve Götze'den övgü!

Carvajal'dan Arbeloa'ya dikkat çeken yanıt!

Gonçalo Ramos'tan PSG'den ayrılık sürecine ilişkin itiraf

Manchester United'da Carrick ve Fernandes yüzleşti!

Kompany'e ne oldu; doktorlar da bulamadı!

Real Madrid'den Çin halkına Mbappe özrü!
























