Mancini patladı: "Aptalca hatalar..."
Galatasarayımızın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği maçının devre arasında sert sözler söyledi.

Gençlerbirliği ile Arena’da oynanan maçın ilk devresinde Galatasaray'uıı 2-0 geri düştü. Devre arası ise bir ilk yaşandı. Mancini, çileden çıktı.
İtalyan hoca, futbolcularımıza, “Aptalca hatalar yapıyorsunuz! Futbol ciddi bir iştir ve futbol bunu kaldırmaz. İşinizi ciddiye alıp oynarsanız bu takımı yenersiniz” ifadelerini kullandı. Lutfi Arıboğan da, odadaydı.
Soyunma odasında genelde sakin olan Mancini, bu defa farklı bir portre çiziyordu. İtalyan hoca, futbolcularını sert bir dille eleştirirken, “Hem kazanmak isteyip, hem de maça konsantre olmuyorsunuz. Aptalca hatalar yapıyorsunuz” dedi.
Tecrübeli hoca, “Futbol çok ciddi bir iştir. İşinizi ciddiye alıp oynarsanız bu takımı yenersiniz. Eğer galibiyeti isteyen bir takım gibi oynarsanız 45 dakika size yeter” diyerek sözlerini tamamladı.
ARIBOĞAN: ‘DEVLER LİGİ BÜYÜK PRESTİJ’
Daha sonra, Bursa’daki 5-2’lik maçın devre arasında soyunma odasına inen Lutfi Arıboğan bir konuşma yaptı. Arıboğan, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak büyük bir prestij. Bu, Galatasaray için de büyük gelir demek. Devler Ligi’ni istemiyor musunuz? Bu maçı mutlaka kazanmalısınız” diye konuştu. Arıboğan’ın bu konuşması da takımın silkelenmesinde büyük rol oynadı. G.Saray maçı 3-2 kazandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!

Inter'den 50 milyon euro'ya ret!
