Mancini oynatmak istiyor ama...
Bruma, Şampiyonlar Ligi'nde Mancini'nin vazgeçilmezlerinden olurken, ligde yabancı kuralı nedeniyle kadroya girmekte zorlanıyor.
Webaslan.com

MANCINI DE OYNATMAK İSTİYOR AMA...
Sivasspor karşısında da Roberto Mancini tarafından kadroda yer alan 6 yabancı arasında kendine yer bulamayan Bruma, Spor Toto Süper Lig'de İtalyan hocanın gelmesiyle birlikte sadece 71 dakika görev yapabildi. Ligde Mancini tarafından sadece 71 dakika şans verilen Bruma, Şampiyonlar Ligi'nde ise İtalyan hocanın ilk tercihi olmayı sürdürüyor.
Mancini, Devler Ligi'nde oynayıp, ligde oynatılmayan Bruma nedeniyle eleştirilse de bunun ilk nedeninin performans değil, yabancı sınırlaması olduğu belirtiliyor.
165 DAKİKADAN 71 DAKİKAYA DÜŞTÜ!
Yabancı sınırlaması nedeniyle Mancini Bruma'yı tercih etmese de, 6. haftaya kadar Galatasaray'ın başında kalan teknik direktör Fatih Terim, genç oyuncuya daha fazla süre vermişti. Bruma Terim döneminde ligde 165 dakika forma giyerken, Mancini ile bu süre sadece 71 dakika oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!

Jarell Quansah, Bayer Leverkusen'e transfer oldu

Napoli'den Osimhen kararı!

Bayern Münih, Boey'i satmak istiyor!

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!
