Mancini o isme kavuşuyor!
Galatasarayımız'da İtalyan teknik direktörümüz Roberto Mancini yeni sezon öncesinde uzun yıllar birlikte çalıştığı isme kavuşuyor.
Galatasarayımız'da yeni sezonda antrenörlük görevini üstlenecek olan Angelo Gregucci'nin kesinleşen imzası Roberto Mancini'nin sarı-kırmızılı takımımızda kalacağının garantisi olurken, gözler Tugay Kerimoğlu'na çevrildi.
Mancini'nin Fiorentina ve Manchester City'de çalıştığı dönemde birlikte görev yaptığı ve sağ kolu kabul edilen Gregucci, rakip analizleri yapan isim olarak biliniyor. Mancini ile geçen Ekim ayında göreve başlaması planlanan ancak transferi geciken Gregucci'nin gelişi sonrasında Başkanımız Ünal Aysal'ın teknik ekibe katılmasını istediği Tugay Kerimoğlu'nun kararının ne olacağı merakla bekleniyor.
Teknik heyetinde İvan Carminati, Fausto Salsano ve Attilio Lombardo gibi uzun yıllardır beraber çalıştığı isimleri bulunduran Mancini, Gregucci'yi kulübede yanında istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























