Mancini nerede karşılıklı gol orada
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini yönetiminde sarı kırmızılı takım gol yollarında daha etkili bir görüntü sergiledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile sarı kırmızılılar gol yollarında büyük etkinlik sağladı. Galatasaray, Mancini yönetiminde çıktığı maçlarda Akhisar Belediyespor yenilgisi haricinde 2 golün altına düşmedi.
Galatasaray yeni teknik direktörü Roberto Mancini döneminde oynadığı 5 maçta da hem gol attı hem de gol yedi. İlk olarak Şampiyonlar Ligi maçında Juventus ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra 3 galibiyet aldı.
Galatasaray sırasıyla Karabükspor’u 2-1, FC Copenhagen’ı 3-1,deplasmanda Kayserispor’u 4-2 yendi. Galatasaray 5 maçta 12 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Galatasaray bu sezon Fatih Terim yönetiminde ise 7 resmi maçta 8 gol atıp (hükmen gol dahil değil) kalesinde 10 gol yemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!
























