Mancini lüks oteli seçmedi!
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, otelde kalmak yerine G.Saray'ın yuvasında kalmayı tercih etti.
Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin Juventus maçının ardından yurda döndükten sonra tesislerde kaldığı öğrenildi.
LigTV'nin haberine göre kulüp yönetiminin kendisine ev bulana kadar lüks bir otelde yer ayrılmasına rağmen Mancini'nin büyük bir titizlikle takımı tanımaya çalıştığı ve İtalya'dan dönüşte tesislerde kaldığı belirtildi.
İtalyan teknik adamın tesiste geçirdiği zamanda ise futbolcuların geçen sezon yaptığı maçların detaylı istatistiklerini istediği ve bu notları büyük bir dikkatle incelediği ifade edildi.
Futbolcuların iletişim bilgilerini de yardımcılarından eksiksiz isteyen Mancini'nin Türkiye'ye alışmasında en büyük yardımcılarının Tugay Kerimoğlu ve Claudio Taffarel olduğu ve futbolcuların saha dışındaki alışkanlıklarına kadar tüm detayları araştırdığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mert Kömür'e Almanya'dan davet

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama





















