Mancini ilk maçında Terim'i geçti
Galatasaray, 2-1 mağlup olduğu Akhisar deplasmanında sezonun en çok mesafe kat ettiği maçını çıkarttı.
Webaslan.com
Fatih Terim'in görevde olduğu ilk 5 haftada ortalama 104 km koşu mesafesi yakalayan Galatasaray, Roberto Mancini'nin ligdeki ilk maçında 106.1 km koşu mesafesi yaptı.
MANCINI, "SORUN VAR" DİYOR
Takımın başına geldiği ilk günden bu yana yaptığı antrenmanlar ve testlerde sarı-kırmızılı takımın kondisyonu olmadığı konusunda görüş ifade eden Mancini, Akhisar maçının ardından da bu konuda açıklama yaptı. Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'da kondisyon sorununun olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, "Fiziksel sorunumuz var ve bu sorunu en kısa süre içerisinde çözeceğiz" dedi.
GALATASARAY İLK 7 HAFTADA NE KOŞTU?
Mancini, Galatasaray'ın kondisyon sorunu olduğundan söz etse de sarı-kırmızılı takım sezon başından bu yana en çok koşu mesafesi kat ettiği maçı Akhisar karşısında çıkarttı. Sezonun ilk haftasında oynanan Gaziantepspor maçında 102 km, Bursaspor maçında 106 km, Eskişehirspor maçında 105 km, Antalyaspor maçında 104 km, Çaykur Rizespor maçında 105 km koşan Galatasaray, Akhisar maçında ise 106.1 km mesafe kat ederek sezonun en çok koştuğu maçını çıkarttı.
Akhisar ile deplasmanda oynanan maçta Galatasaray'ın en çok koşan oyuncusu 115 km ile Ceyhun Gülselam oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'a Sacha Boey önerisi!

İşte Zaniolo'nun Udinese'deki sırrı!

Atletico Madrid Başkanı'ndan Alvarez için transfer açıklaması!

Pep Guardiola'dan Real Madrid itirafı!

Cesc Fabregas'tan geleceği için açıklama!

Fabregas: "Morata'nın desteğe ihtiyacı var"

Antony'den transfer itirafı: "Kompany beni aradı"

Sneijder'den Yamal için Messi iddiası!

Mbappe - PSG: Büyük tazminat savaşı!

Arsenal'e kötü haber: Gabriel!



























