Mancini genç yıldızlarını buldu
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, A2 takımından iki genç yıldızı antrenmana aldı ve özel olarak ilgilendi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında cuma günü Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.
Teknik heyet ve futbolcular antrenman öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türk bayrağıyla poz verdi. Sarı kırmızılıların oldukça moralli olması dikkat çekerken, Teknik Direktör Roberto Mancini antrenman öncesinde sahada oyuncularıyla kısa süreli bir toplantı yaptı.
Ardından İtalyan teknik adam savunma oyuncularıyla özel bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde Galatasaraylı futbolcular dar alanda çift kale maç yaptı. Sarı kırmızılıların çalışmasında A2 takımından Emre Can ve U19 takımından İbrahim Coşkun da yer aldı. Belinde ağrıları bulunan Wesley Sneijder’in tedavisine devam edilirken Hakan Balta ve Gökhan Zan tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştı.
Dün başarılı bir operasyon geçiren Hamit Altıntop ise hastanede dinlendirildi. Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
