Mancini derbi öncesi temkinli
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, derbi öncesi kameraların karşısına geçerken, zor bir maçın geçeceğini vurguladı.
Webaslan.com
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi kendisi gibi İtalyan olan Galatasaray Daikin voleybol takımı antrenörü Massimo Barbolini ile buluştu.
Barbolini'nin kendisine Fenerbahçe maçlarıyla ilgili bilgi verdiğini ve tecrübesini paylaştığını belirten Mancini gülerek; "Deneyimlerinden bahsetti. Umuyorum bizim sonumuzda aynı şekilde olur" dedi.
Maçla ilgili hissiyatinı ve düşüncelerini aktaran İtalyan teknik direktör; "Fenerbahçe çok çok zorlu bir rakip. Onlara çok büyük saygı duyuyoruz. Bunu bilerek hazırlanıyoruz" derken, Ersun Yanal ile ilgili olarak; "Hazır fırsatı gelmişken, Fenerbahçe teknik direktörü Sayın Ersun Yanal'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yarın görevinin başında olacağını duydum. Görevinin başına döneceğini bilmek hakikaten mutluluk verici" diyerek dileklerini iletti.
Mancini son olarak; "Maç, çok zorlu bir maç. Hazırlıklarımızı bunu bilerek yapıyoruz bu yüzden" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

























