Mancini bunu yapacak mı?
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş ile oynanacak derbi karşılaşmsı öncesinde kadroda yapabileceği her şeyi düşünüyor.
DHA
Galatasaray hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürürken, sarı kırmızılı ekibin oyuncu alternatifinde Hamit Altıntop sürprizi yaşanıyor.
Ligin ilk yarısında belinden ikinci kez ameliyat olan Hamit Altıntop'un tedavi süreci beklenenden çok daha önce olumlu sonuç verirken, yıldız futbolcunun Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroda yer alabileceği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta Medical Park Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan kupa maçında kısa süre forma şansı bulan Hamit Altıntop'un form grafiğindeki yükselişe, teknik direktör Roberto Mancini'nin kayıtsız kalmadığı ve büyük bir olasılıkla Beşiktaş maçının kadrosuna alacağı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!


























