Mancini buna çözüm arıyor

Gençlerbirliği maçının ardından Galatasaray'da Roberton Mancini, kaçan gollerle birlikte bu konu üzerinde çok durmaya başladı.  

Hürriyet
Mancini buna çözüm arıyor
İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, forvet oyuncularının son vuruşlardaki düşük yüzdesi yüzünden Galatasaraylı yöneticilere dert yandı. Roberto Mancini ista-tistikleri düzeltebilmek için ek çalışma yapılacağının sinyalini de verdi.

Galatasaray’ın G.Birliği karşısında gol yollarında isabetsiz bir performans çizmesi Mancini’yi kızdırdı. Başkent’te 2. yarıda rakibine karşı baskılı bir futbol ortaya koymasına rağmen, galibiyete ulaşılamaması İtalyan hocayı sinirlendirdi. 90 dakika bitiminde ülkesi İtalya’ya gideceği için Ankara’dan takımla değil, yöneticiler ile ayrılan Mancini, sitemini yöneticilerle paylaştı.
İtalyan hoca, “Pozisyona giriyoruz ancak çok gol kaçırıyoruz” diyerek son vuruşu yapan forvet oyuncularına sitem etti.

İSTATİSTİKLERE DAYANDIRDI

Başkentte 2. yarıda takımı beğendiğini söyleyen Mancini, öğrencilerinin çok gol kaçırmasından dert yandı.

Roberto Mancini’nin, “Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Böyle olmamalı. Pozisyonları değerlendiremediğimiz içinde 3 puanı alamadık” diyerek forvetlerin verimliliklerini artırmak için ek çalışma yapacaklarının sinyalini de verdi. G.Birliği maçının istatistikleri de Mancini’nin siteminin ve maç hakkındaki tespitinin ne kadar doğru olduğunu ortaya çıkardı.

BURAK 2 KEZ GOLE YAKLAŞTI

2. yarıda Burak’ın oyuna girmesi ile rakip kalede çok fazla pozisyon bulan G.Saray bir türlü öne geçemedi. G.Birliği 90 dakika boyunca G.Saray kalesinde girdiği 1 gol pozisyonunda hedefe ulaşırken, sarı kırmızılılar girdiği 7 pozisyonunda bir tanesinde skor üretti. Burak, G.Birliği maçında 2 gol pozisyonuna girip 4 şut çekti ama gol atamadı. Drogba 3 pozisyonundan 1 gol çıkardı. Umut’un ve Sneijder 1’er pozisyon harcadı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler