Mancini 3 Aslan'ı izliyor...
Inter teknik direktörü Roberto Mancini, gözünü Galatasaray'a dikti.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da şampiyonlukla sona eren sezonun ardından, oyuncular da Avrupa kulüplerinin radarına girerken, haberler ardı ardına gelmeye başladı.
İtalyan basını; Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin gözünün Galatasaray'da olduğunu bir kez daha vurgularken, İtalyan oyuncunun 3 isim için rapor verdiğini söyledi. Inter'in geçtiğimiz hafta Semih Kaya ve Felipe Melo ile ilgili temaslara başladığı kaydedilirken, Melo ile ilgili ayrıntılar da paylaşıldı.
FELIPE MELO İLK SEÇENEK DEĞİL
Roberto Mancini'nin, ön libero mevkiisine bir takviye istediği ve bunun için de bir liste belirlediği ifade edildi.
Mancini'nin ilk hedeflerinin Manchester City'den Yaya Toure ve Monaco'dan Kondogbia olduğu, alternatifler arasında ise Thiago Motta, Darder, Song, Lucas Leiva, Allan ve Felipe Melo'nun yer aldığı iddia edildi.
TELLES'İ İSTİYOR AMA...
Öte yandan Roberto Mancini'nin, Galatasaray'a transfer ettirdiği Alex Telles'in transferi için de yönetime rapor verdiği öne sürüldü.
Detaylara göre Galatasaray, Inter'e Telles'in satışını düşünebileceklerini, ancak 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli bekledikleri cevabını verdi. Inter ise 7,5 milyon euro bonservis bedeli ile transferi tamamlamak istediği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!


























