Mancini 11'i değiştiriyor! Bu kez...
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Medical Park Antalyaspor deplasmanında sahaya süreceği 11'de değişiklik yapacak.

WEBASLAN - Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile deplasmanda çok kritik maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Brezilyalı Alex Telles ile yakından ilgilenmeye başladı.
Hakan Balta'nın sakatlanmasından dolayı Antalyaspor maçında kadroda bazı zorunlu değişikliklere gitmeyi planlayan Mancini, 'jokeri' Ceyhun'u yeniden stoper bölgesine çekerek 6. yabancı hakkını Alex Telles'ten yana kullanacak.
Didier Drogba'nın kart cezasını tamamlayıp yeniden takıma dönmesiyle birlikte, Antalyaspor karşısında yabancı kontenjanı hakkını Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Hajrovic ve Drogba'dan yana kullanacak olan Mancini, 'jokeri' Ceyhun'u ise yine stoper bölgesinde kullanacak. Antrenmanlarda Telles ile yakından ilgilenen Mancini, Florya'da yapılan son antrenmandan sonra da Brezilyalı oyuncu ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.
Roberto Mancini'nin Antalyaspor karşısına; Muslera, Telles, Sabri, Ceyhun, Semih, Melo, Selçuk, Sneijder, Hajrovic, Burak, Drogba 11'i ile çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi
