Manchester City'de yeni kaptan: Fernandinho
Pep Guardiola, Manchester City'nin yeni kaptanının Fernandinho olduğunu açıkladı
İsmi sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın gündemine gelen Fernandinho için Manchester City'den açıklama geldi. beIN SPORTS'un haberine göre; Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer girişimlerine başlamıştı.
Manchester City menajeri Pep Guardiola ise David Silva'nın ayrılığından sonra flaş bir karara imza attıklarını ve Fernandinho'yu takımın kaptanı yaptığını ifade etti.
"YENİ KAPTANIMIZ FERNANDINHO"
35 yaşındaki Fernandiho'nun kendileri için çok özel olduğunu söyleyen Guardiola şöyle konuştu;
"Fernandinho iyi bir kaptan olacak ki ben onunla tanıştığımdan beri hep iyi işler çıkardı. Benim kolunda pazubend olsun ya da olmasın bazı kaptanlarım hep vardır, Fernandinho da kötü anlarda takımı sürüklemeyi bilen bir oyuncu. Soyunma odasında, oyuncularla ve teknik heyetle birlikte Fernandinho'yu kaptan seçmeye karar verdik, bu karardan dolayı ben çok mutluyum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!


























