Manchester City, Omar Marmoush'u bitirdi
Manchester City, Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Mısırlı golcü Omar Marmoush'u kadrosuna kattı.
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Mısırlı golcü Omar Marmoush'u kadrosuna kattığını açıkladı.
İngiliz devi, 25 yaşındaki forvet için Frankfurt'a 75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca anlaşmada 5 milyon Euro'luk bonus maddesi de yer adı.
Bu sezon Frankfurt formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Marmoush, 26 maçta 20 gol ve 14 asistlik katkı sağladı.
Mısır Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı futbolcunun, Pep Guardiola yönetimindeki City'de nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.
Marmoush'un transferi, City'nin ara transfer döneminde yaptığı en dikkat çekici hamlelerden biri olarak yorumlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede






















