Malaga'nın Amrabat kararı!
Galatasaraylı Amrabat için Malaga'dan bonservis açıklaması geldi, sportif direktör oyuncu ile ilgili planlarını ortaya koydu.
Milliyet
Oyuncu için sezon sonunun beklenmeyip, ara transfer döneminde bu transferin kalıcı olarak sonlandırılabileceği belirtiliyordu. Ancak transfer dönemi kapanmasına karşın, Amrabat için Malaga devreye girmedi.
"ŞU ANDA HAREKETE GEÇMEYECEĞİZ"
Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos oyuncunun durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Amrabat için 3.5 milyon euro satın alma opsiyonuna sahibiz. Bunun süresi 30 Nisan'da doluyor. Zamanı geldiğinde kendisiyle ilgili karar verilecek. Bizim için önemli bir oyuncu ancak bu konuda şu anda harekete geçmeyeceğiz" dedi.
Kulübe yakın kaynaklar oyuncunun geçirdiği sakatlık sonrasındaki gerilemesine dikkat çekti. Milli maçta yaşadığı sakatlığın ardından bir ay sahalardan uzak kalan Nordin Amrabat'ın döndükten sonra performansında düşüş yaşadığına vurgu yapıldı. Bu yüzden ara transferde bonservisi almak üzere harekete geçilmediği, sezon sonuna kadar oyuncunun performansının izlenmeye devam edileceği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı



























