Malaga'dan Amrabat açıklaması
Malaga Kulübü Spor Direktörü Mario Husillos, Galatasaray'dan kiralık olarak renklerine bağladıkları Nordin Amrabat hakkında konuştu.
Webaslan Dış Haberler
Marca Radyo'suna konuşan Husillos, "Tek taraflı bir opsiyonumuz var ve aldığımız verime göre gayet de makul bir fiyat. Amrabat'ın kendini geliştirerek bizimle kalması veya gelecekte ayrılabileceği olasılığı olsa da onu satın almak için her şeyi yapmalıyız" şeklinde konuştu.
Basında çıkan, 'Ochoa giderse Amrabat'ın bonservisi alınacak' iddialarını da yanıtlayan Husillos, "Ochoa'nın Malaga'da kalmasından mutlu olurum. Oynamak istediğinden dolayı onun duygularını anlayabiliyorum. Ailesiyle birlikte burada çok mutlu ama oynamak istiyor." sözlerini kullandı.
Nisan ayının sonuna kadar 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini ödemesi halinde Amrabat'ı tek taraflı satın alma opsiyonuna sahip olan Malaga ile 'Amrabat'ı geri alacağız ve 53 numaralı formayı vereceğim' diyen Abdurrahim Albayrak arasında neler yaşanacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ademola Lookman, Atalanta'yı sildi!

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi



























