Maicon'dan Galatasaray itirafı!
Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen defans oyuncusu Maicon, Galatasaray'dan teklif aldığını ancak bu teklifin iyi bir teklif olmadığını itiraf etti.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Maicon'dan Galatasaray'a ret! Devre arası transfer sezonunda Brezilya Ligi ekibi Sao Paulo'nun başarılı defansı Maicon'u listesine alan Galatasaray, Brezilyalı futbolcu ile anlaşamamış ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı kadrosuna katmıştı.
2016 yılının Ocak ayında Porto'dan Sao Paulo'ya transfer olan Maicon, Galatasaray dedikoduları hakkında konuştu. Maicon, ''Evet, Galatasaray'dan bir teklif geldi. Ama hiç beklediğim gibi bir teklif değildi. Çok daha fazlasının geleceğini sanıyordum. Tekliften sonra herkes Brezilya'da kalmam gerektiğimi söyledi. Ben de işte buradayım.'' dedi.
28 yaşındaki defans oyuncusu, 2009 yılında Cruzeiro'dan Porto'ya 2.20 milyon Euro bonservis bedeliyle satılmıştı. Maicon, 2016 yılında ise Porto'dan Sao Paulo'ya 6 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 1.91 boyundaki futbolcunun Brezilya ekibi ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arbeloa'dan Jose Mourinho'ya yanıt: "Bu bir intikam değil"

Athletic Bilbao'ya kötü haber: Nico Williams

Ozan Kabak'a İtalya'dan yakın takip

Jude Bellingham'dan Real Madrid'e kötü haber!

İşte Juventus'un Galatasaray maçı eksikleri

Juventus'ta Spaletti ile çarpıcı tablo

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!




















