Mahmuti yenilginin nedenini açıkladı
G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beşiktaş Milangaz ile karşılaşmasının ardından yenilginin nedenini açıkladı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : Webaslan.com
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Mahmuti, galibiyetten dolayı Beşiktaş Milangaz'ı tebrik ederek, ''Bu seriler hiçbir zaman kolay gitmez. Onun için 3 maç üzerinden oynanıyor. Burada nasıl iki gün önce kazandıysak, bugün kaybettik. Birtakım şeyleri yanlış yaptık, duygularımıza kapıldık. Maalesef aklımızdan ziyade duygularımızla oynadık. Bu da bize fazla bir baskı oluşturdu. Neticede kaybettik. Açıkçası iyi oynadığımız bir gün değildi'' diye konuştu.
Galatasaray Medical Parklı oyuncu Furkan Aldemir de maça iyi konsantre olamadıklarını dile getirerek, sonraki karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayıp, finale kalmak istediklerini söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!





















