Mahmuti yenilginin nedenini açıkladı
G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beşiktaş Milangaz ile karşılaşmasının ardından yenilginin nedenini açıkladı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : Webaslan.com
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Mahmuti, galibiyetten dolayı Beşiktaş Milangaz'ı tebrik ederek, ''Bu seriler hiçbir zaman kolay gitmez. Onun için 3 maç üzerinden oynanıyor. Burada nasıl iki gün önce kazandıysak, bugün kaybettik. Birtakım şeyleri yanlış yaptık, duygularımıza kapıldık. Maalesef aklımızdan ziyade duygularımızla oynadık. Bu da bize fazla bir baskı oluşturdu. Neticede kaybettik. Açıkçası iyi oynadığımız bir gün değildi'' diye konuştu.
Galatasaray Medical Parklı oyuncu Furkan Aldemir de maça iyi konsantre olamadıklarını dile getirerek, sonraki karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayıp, finale kalmak istediklerini söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!




























