Maguire: "Hojlund olağanüstü bir yetenek"
Manchester United forması giyen Harry Maguire, takım arkadaşı Rasmus Hojlund'u "Olağanüstü bir yetenek" olarak tanımladı.
Manchester United'ın savunma oyuncusu Harry Maguire, takım arkadaşı Rasmus Hojlund ile ilgili konuştu.
İngiliz savunma oyuncusu, "Ne tür bir yeteneğe sahip olduğumuzu zaten biliyorduk ve şimdi bitiricilik konusunda da iyi işler çıkarmaya başladı. Bunun olacağını her zaman biliyorduk çünkü o olağanüstü bir yetenek. Kulübümüz için harika bir oyuncu olacak. Gol atmaya devam edeceğinden eminim, çok sayıda gol atacak" dedi.
Maguire ayrıca, "Takımdaki sakatlıklar ve eksikler nedeniyle her maçta oynamak zorunda kaldı ama antrenmanlarda ne kadar çaba sarf ettiğini görebiliyorduk. Yeteneği ve bu ligde oynama kabiliyeti gözle görülebiliyordu. Kulüpte başarılı olacağını biliyorduk" şeklinde konuştu.
Manchester United kariyerine durgun başlayan Hojlund, son 5 maçta 5 kez fileleri havalandırdı. Danimarkalı golcü, toplamda ise 29 maça çıktığı Manchester United'da 11 gol attı ve 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!


























