Madrid'e akın... Seferler yetmedi!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak G.Saray taraftarları için havayolu şirketleri Madrid uçuşlarına ek seferler koydu.
Anadolu Ajansı

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha önce günde 2 kez karşılıklı gerçekleşen İstanbul-Madrid uçuşları bugünden itibaren 3'e çıkarıldı. Ayrıca bugüne 4 ek uçuş seferi koyuldu.
Maç için Madrid'e direkt bilet bulamayan taraftarların THY'nin günde 3 sefer yaptığı Barcelona veya birer seferin bulunduğu Malaga, Bilbao ve Valencia uçuşlarına da yöneldiği öğrenildi. Yoğun ilgi nedeniyle yüksek yolcu kapasiteli uçakları Madrid seferine koyan THY, dönüş için 4 Nisan Perşembe günü 3 rutin seferinin yanı sıra 5 ek sefer daha düzenleyecek.
G.SARAYLI TARAFTARLARA AYRILAN BİLETLER SATILDI
Madrid'deki 85 bin kişi kapasiteli Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 3 bin biletin kaldığı öğrenildi. Real Madrid'in, Galatasaray Kulübü'ne ayırdığı 4 bin bilet de satıldı. Çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın maçı Real Madridli taraftarların arasından izlemesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!
