Maça hazırız
Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. haftasında oynayacağımızı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladık
Galatasaray, Spor Toto Süper Final'in 4. haftasında Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, basına kapalı gerçekleşen antrenmanda, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi.
Kaleciler Fernando Muslera, Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde ayrı bir çalışma yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı.
Galatasaray'ın akşam antrenmanını, İkinci Başkan Ali Dürüst ile eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de takip etti.
Antrenmanın ardından Emmanuel Eboue topla şov yaptı.
Galatasaray, antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enes Ünal'dan kötü haber!

Süper Kupa'da El Clasico: Barcelona - Real Madrid

Chelsea, Liam Rosenior ile ilk maç 5 attı!

Manchester City, FA Cup'ta 10 attı!

Virgil van Dijk'tan geleceği için açıklama!

FA Cup'ta çok büyük sürpriz; Crystal Palace, 6. Lig takımına elendi

Hull City'nin hedefi Toby Collyer!

Guardiola'dan Leroy Sane vurgusu: "Modern kanat oyuncusu"

Neymar'dan Arda Güler itirafı!

Bukayo Saka'nın Arsenal'daki geleceği belli oldu!

























